Dr Bojana Antonićspecijalista oralne hirurgije i implantologije

Bojana Antonić rođena je 1976. godine. Upisuje Medicinski fakultet u Banjoj Luci 1994. godine, odsjek za stomatologiju.

Po završetku studija započinje rad u specijalističkoj ordinaciji oralne hirurgije Dr Šipka, gdje stiče praksu i iskustvo iz oblasti implantologije i hirurgije kao i stomatološke protetike. Tokom rada u ovoj ordinaciji, završava specijalizaciju iz oralne hirurgije i implantologije te osniva specijalisticki centar Osmijeh Plus. Tokom kliničke prakse radi i kao stručni saradnik na katedri iz oralne hirurgije na Medicinskom fakultetu u Banjoj Luci, Zavod za stomatologiju.

Stručno se usavršava i prati savremena dostignuća u svijetu stomatologije te prisustvuje mnogobrojnim kongresima kao što su: Novi Sad 2009, Hvar 2011, Beč 2012, Zagreb 2013, Lihtenštajn 2014, Beograd 2015.

Redovno se susreće sa najzahtjevnijim slučajevima dentalne implantologije dok iza sebe ima nekoliko hiljada uspješno ugradjenih implantata. Certificirana je za rad na više implatoloških istema: BioHorizons, Straumann, Izomed, MIS.

Kao osnivač specijalističkog centra “Dr Antonić” koji je kruna višegodišnjeg sticanja znanja, stoji na usluzi pacijentima gdje je uz predan i stručan rad stvorila ordinaciju gdje pacijenti dolaze sa povjerenjem.

Zajedno sa svojim specijalističkim timom u stanju je nositi se sa najizazovnijim situacijama zbrinjavanja oralnog zdravlja, te uz najsavremeniju opremu i materijale napraviti estetsko-funkcionalno rješenje na zadovoljstvo u prvom redu pacijenata ,a onda i samog specijalističkog tima.

Radno vrijeme

Ponedjeljak-petak 09.00 – 19.00

Subota09.00 – 13.00

Nedjeljane radi

Zakaži termin

Zakažite svoj termin putem online forme za zakazivanje termina.

Hitni pozivi

Za sve hitne slučajeve, možete nas kontaktirati na gore navedeni broj.

Pošalji zahtjev za termin