O nama

Dobrodošli u naš centar!

Drago nam je što ste posjetili veb stranicu Stomatološkog centra “Dr Antonić”, savremenog centra koji nudi kompletne stomatološke usluge na jednom mjestu.

Nudimo najbolje usluge iz oblasti oralne hirurgije i implantologije, estetske stomatologije i stomatološke protetike, parodontologije, dječje i preventivne stomatologije, ortopedije vilica, kao i anti-ageing tretmani.

Na samo jednom mjestu, u samom centru Banja Luke, možete da se obratite vrhunskim stručnjacima i uživate u ambijentu opremljenom po svjetskim standardima.

Stomatološkom centru “Dr Antonić” sve je podređeno našim pacijentima, a posebno onim najmlađim. Posjedujemo odvojenu ambulantu samo za djecu, gdje mališani od prvih mliječnih zubića mogu da uživaju u ambijentu i potpuno zaborave na strah.

Naš tim stručnjaka su specijalisti iz različitih oblasti stomatologije sa dugogodišnjim iskustvom u kliničkoj praksi. Kako bismo pružili maksimalnu udobnost pacijentima te obezbijedili najviši nivo usluga, neprestano ulažemo u novu opremu i materijale ali i pratimo najnovija dostignuća i tehnologije.

Pošalji zahtjev za termin